Skip to main content Skip to search

GDPR

Декларация за защита на личните данни

 

Вашите лични данни са важни за нас. Ние признаваме нуждата от подходяща защита и управление на личната информация, която ни предоставяте.

  1. Администратор на данни

За www.rigbg.com администратор на личните данни е Геокон Софтуер България ЕООД. Нашата практика за защита на личните данни е в съответствие с действащото правило за защита на личните данни.

  1. Събиране на лични данни

Тази Декларация за защита на личните данни се прилага спрямо всяка информация , събрана от или подадена към нас.

Лични данни е всяка информация, която може да Ви идентифицира – Вашето име, Вашият имейл адрес или Вашето потребителско поведение при използване на социалните ни мрежи или други електронни медии.

Не е необходимо да ни предоставяте лична информация, за да разгледате сайта ни: www.rigbg.com 

2.1. Събираме личните Ви данни, когато:

  • извършвате запитвания до нас чрез формата за контакти;
  • изпращате ни имейл или се свързвате по телефона с нас чрез сайта;
  • когато е нужно да оставите своето име, телефон, компания, имейл,съобщение във връзка с регистрация за предстоящо корпоративно събитие.

2.2. Обработка на лични данни при запитване през контактната форма на сайта

При запитването Ви към нас относно нашите софтуерни продукти и услуги Вие ни предоставяте следните лични данни:

  • Вашето име
  • Вашият имейл
  • Телефон (доброволно/по желание)

2.3. Обработка на лични данни при използване на страницата за клиенти и форма за запитване

В страницата за клиенти имате възможност да използвате формата за запитване във връзка с въпроси относно оферти за предлагани от нас стоки и услуги.

Данни, които събираме във връзка с Ваше запитване за оферта са:

  • Вашето име
  • Име на организация
  • Град
  • Адрес
  • Вашият телефон
  • Вашият имейл
  1. Сигурност на данните

Изпoлзваме SSL – протокол (Secure Socket Layer), за да се предотврати злоупотребата с данни от трети лица. Можете да сте сигурни в това като проверите в лентата за статуса на Вашия браузър символът катинар, който е заключен и адресната лента започва с протокола „https://“.

  1. Вашите права

4.1. Право на информация

Имате право по всяко време да изисквате от нас информация за съхраняваните за Вас данни, както и за техния произход, получатели или категории получатели, на които те се предават и целта им на съхранение. Това не важи за електронното предоставяне на информация.

4.2. Право на оттегляне

Ако сте дали съгласие за използване на Вашите данни, можете да ги оттеглите по всяко време с действие занапред, без да е нужно да ни посочвате причини.

За целта е достатъчно да ни изпратите имейл на dpo@rigbg.com или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр.Варна, ул.Парижка комуна бл.1 вх.а ап.31

4.3. Право на корекция

Ако Вашите данни, съхранявани от 17 тех варна ООД не са правилни, можете по всяко време да ги коригирате във Вашия клиентски акаунт или да поискате от нас да ги коригираме.

4.4. Право на изтриване и блокиране

Имате право на изтриване и блокиране на данните, които 17 тех варна ООД съхранява за Вас.

Изтриването на Вашите лични данни може да бъде извършено по всяко време от Вас, ако сте се регистрирали в сайта или като се свържете с нас на dpo@rigbg.com или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр.Варна, ул.Парижка комуна бл.1 вх.а ап.31, ако искате да изтрием информация за Вас, която сте попълнили през контактната форма или формата за клиенти.

  1. Право на преносимост на данните – от 25.05.2018 г.

Ако изискате от нас Вашите лични данни, ние ще предадем или прехвърлим данните на Вас или друг администратор в структуриран, технически формат.

Декларация за съгласие

Съгласие и отказ от събиране на данни

С приемането на настоящите условия ни давате съгласието си за използване, обработване и предаване на Вашите лични данни за маркетинг цели (изпращане на реклама за актуални продукти, услуги, промоции, e-mail).

Това съгласие можете да оттеглите с действие занапред по всяко време и без да посочвате причини.

Потвърждение на Декларацията за защита на личните данни

 

Ако не сте съгласни с тези общи условия, моля не предоставяйте каквито и да е лични данни на този сайт.

 

При въпроси свързани със защита на личните данни, можете да се обърнете към нас:

17 тех варна ООД

Длъжностно лице за защита на личните данни e-mail: dpo@rigbg.com

Телефон: +359 (0)52 / 600839

 

Политика за поверителност

 

17 тех варна ООД се ангажира да защитава и зачита Вашите лични данни.

Политика за поверителност (заедно с Декларация за защита на личните данни) описва начините на събиране на лична информация от Вас и как обработваме предоставените от Вас лични данни.

Тази уеб страница www.rigbg.com се притежава и управлява от 17 тех варна ООД в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни и свързаната правна уредба.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който обработваме Вашите лични данни, както и за Вашите права.

17 тех варна ООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

Този уебсайт не е предназначен за използване на лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители.

Ние се стремим да Ви предоставяме достъпна и полезна информация на сайта.
Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания.

  1. Лична информация, която обработваме

За да разгледате сайта www.rigbg.com не е необходимо да сте се регистрирали или да предоставяте лична информация. Информация от Вас събираме само когато
ни я предоставите доброволно, например при попълване на формата за контакт на сайта, регистрирате се в сайта или ни изпращате запитване.

Личната информация може да включва – Вашето име, пощенски адрес, телефонен номер, адрес на електронната поща, име на компания и др.

17 тех варна ООД в качеството си на администратор на личните Ви данни ги използва единствено за следните цели:

  • да подготвя съдържание и ресурси спрямо Вашите нужди и предпочитания;
  • да отговаря на Вашите въпроси и запитвания, когато се свържете с нас;
  • да Ви изпраща ресурси и материали, свързани с нашите програмни продукти и услуги, когато имате интерес;
  • когато създава промоционални предложения и съдържание за отстъпки, които мoже да Ви интересуват;
  • когато организира презентации, обучения и събития, отговарящи на интересите Ви.
  1. Начините, чрез които събираме лична информация са:
  • форма за контакт, чрез която се обслужват запитвания от потребители на сайта;
  • форма за запитване, чрез която се обслужват наши клиенти;
  • регистрация в сайта;
  • електронна поща;
  • други маркетингови комуникации.

Ние използваме данните Ви само за целите, за които ги събираме.
При обработване на Ваши запитвания, форма за регистрация или други предоставени от Вас лични данни, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни.

  1. Предоставените от Вас в случая лични данни се използват за следните цели:

за идентификация на Вашите запитвания, подадени чрез формата за контакт или друг онлайн канал за обслужване на клиенти;

за идентификация при провеждане на регистрация за професионални обучения или събития.

Събраната от нас информация се обработва единствено с цел предоставяне на материали за продуктите/услугите ни или осъществяване на връзка с Вас.

След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен ако няма законов срок за тяхното съхранение.

  1. Защита на информацията

Сайтът ни използва сигурни технически методи, за да бъде защитена Вашата лична информация срещу загуба, унищожение, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

  1. Вашите права

Право на възражение

В случай, че сте предоставили лични данни на Геокон България, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

право на достъп до личните Ви данни, обработвани от нас по всяко време;

имате право да поискате извършването на коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и право да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;

право на жалба до Комисия на за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права зяа защита на данните.

Ако искате да упражните правото си на възражение срещу използване на личните Ви данни от страна на 17 тех варна ООД за описаните по-горе цели, можете да изпратите съобщение на dpo@rigbg.com или чрез изпращане на писмо на пощенски адрес: гр.Варна, ул.парижка комуна бл.1 вх.а ап.31 за 17 тех варна ООД

  1. Употребата на бисквитки (cookies)

Повечето уеб браузъри позволяват контрол на употребата на бисквитки. Въпреки това, някои бисквитки са запазени при отварянето на сайта без ние да сме имали възможност да поискаме Вашето съгласие.

6.1. Google Analytics

Сайтът използва Google Analytics, който използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвянето на доклади и измерват трафика (броят посещения на потребителите) на сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървъри в САЩ.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва. Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство.

6.2. Социални мрежи

Сайтът ни използва плъгини за социалните мрежи като Facebook, Twitter, LinkedIn и Google. Всеки от сайтовете следва своя собствена политика.

Молим Ви да се запознаете с условията и възможностите за настройка за защита на личните данни и целта и обхвата обработка на: https://www.facebook.com/policies.
В случай, че не желаете Facebook да отчита посещението на сайта ни на Вашия Facebook профил е необходимо да се отпишете от социалната мрежа преди да посетите сайта.

Ако не желаете Google да отразява посещението на сайта на Вашия Google+ профил е необходимо да се отпишете от Google+ преди да посетите сайта ни.

Ако не желаете LinkedIn да отразява посещението на сайта на Вашия LinkedIn профил е необходимо да сте се отписали от LinkedIn преди да посетите сайта ни.

Ако при посещение на сайта сте вписан в Twitter, посещението на сайта може да се отрази незабавно на Вашия Twitter профил.

При взаимодействие с някой от тези плъгини, например кликнете на бутона „Tweet” тази информация веднага ще бъде прехвърлена от Вашия интернет браузър към Twitter и запаметена там.

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личната Ви информация, можете да се се свържете с нас на +359 (0)52 / 600839  или по имейл: dpo@rigbg.com