Пн-Пт: 8:00-17:00

0 items0.00лв.

Нямате артикули в количката.

Доставка и плащане

ДОСТАВКА

🔸 Поръчки за фискални устройства, направени преди 14:00 в работни дни се подготвят и изпращат в същия ден, останалите през следващия работен ден.

🔸 Ние ще положим всички усилия да се съобразим с датата и времето за доставка, посочени в съответната Поръчка, но забавянето на доставката е разрешено поради непредвидени обстоятелства.

🔸 Рискът от случайна загуба или случайна повреда на Стоките преминава върху Купувача в момента на прехвърлянето на Стоките към него с подписване на документите, потвърждаващи доставката на Поръчката.

🔸 За да се избегнат случаи на измама при доставка на предплатена Поръчка, купувачът трябва да представи документ за самоличност.

ПЛАЩАНЕ НА СТОКИ

🔸 Цените в онлайн магазина са посочени за един артикул и с включен ДДС.

🔸 Можете да поръчате само Продукта, за който в момента на поръчката е посочено положително количество в склада.

🔸 Плащането на Стоките от Купувача се извършва във валутата, в която е била посочена цената на Стоките на уебсайта на онлайн магазина към момента на поръчката.

🔸 Платецът трябва да бъде самият Купувач. Плащане от трети страни не се приема. Плащането е разрешено само по един от начините, предлагани на уебсайта на онлайн магазина при извършване на поръчка. Не са налични други методи за плащане.

🔸 Договорът за продажба се счита за сключен от момента, в който Купувачът плати за поръчаната Стока.