Skip to main content Skip to search

За нас

Регистрирани сме във Варненски Окръжен Съд през 1995 година. Дружеството се представлява и управлява от собствениците си: Генриетта Димитрова и Радмил Димитров. Двамата са с висше инженерно образование, а Генриетта Димитрова е и икономист.

За фирмата

След съдебната си регистрация фирма сключва договори за сервиз и дистрибуция на продуктите на: “Системи за Телеобработка и Мрежи” – гр.Велико Търново (сега “Карат Електроникс АД”), “Оргтехника” АД – гр.Силистра; “Дейзи Технолоджи” ООД – гр.София; “Датекс” ООД – гр.София, “Електроника” АД – гр.София. През 2002-ра година, разширявайки партньорските си контакти сключва договори за дистрибуция и сервиз и с други производители на фискални устройства, като: “Тремол ООД” – гр.Велико Търново и “Елтрейд” ООД – гр.София, а също така и договор с КД “Еликом Електроник” – гр.Силистра – производител на електронни везни.

Спазвайки Българското законодателство, което изисква фирми, занимаващи се с поддръжка на фискални устройства да притежават разрешително за развиване на тази дейност от Държавната агенция за метрология и технически надзор,  сме регистрирани по реда на наредба № 4, а в настоящо време и по реда на наредба № Н-18.

Фискален център сме на “ТРЕМОЛ”, което допълнително улеснява в региона всички потребители на фискални устройства, марка ZEKA и TREMOL.

Развитие

Във връзка с растящото търсене на фискални системи за малки и средни обекти, фирмата сключва договор за продажба и поддръжка на складово-счетоводните програмни продукти на фирма “Микроинвест”.

След многогодишно лоялно отношение към клиентите си, коректно спазване на Българско законодателство сме приети за член на БАДФУ /Българска Асоциация на Дистрибутори на Фискални Устройства/.

За да сме в крак с времето развиваме дейноста си и в областа на компютърните технологии. Става регионалeн представител на JAR Computers и от 1997 година до сега предлага на клиентите си компютри и перифирия на атрактивни цени на JAR Computers. През 2005 година сключва договор за дистрибуция с MOST COMPUTERS и сега има възможност за по – голям избор от страна на клиентите при закупуване на компютърна техника.

На всеки, който е запознат с проблемите при развиване на успешен бизнес е известно, че в съвременната реалност не е достатъчно да си добър професионалист само в една област, трябва да си и икономист и счетоводител, дори и администратор, с други думи един човек – собственик на развиваща се частна фирма трябва да върши толкова работа, колкото цели отдели в големи предприятия.

Ето защо сега с гордост можем да кажем, че сме се развили от малка фирма с двама собственици в амбициозен екип с повече от 10 човека, занимаващи се едновременно с няколко дейности.

През изминалите години предприятието е сключило договори за поддръжка на фискални устройства с повече от три хиляди фирми и организации.

Съгласно Българското законодателство от 01 януари 2008 година публикуваме годишни финансови отчети на своите клиенти по счетоводство.

X