РИГ, компютри
РИГ, касови апарати
РИГ, счетоводство
РИГ, публикуване на ГФО
РИГ, начало
РИГ, компютри
РИГ, мобилни касови апарати
РИГ, стационарни касови апарати
РИГ, касови апарати
РИГ, фискални принтери
РИГ, етикиращи и ПОС принтери
РИГ, фискални и ПОС системи
РИГ, електронни везни
РИГ, баркод четци
РИГ, видеонаблюдение
РИГ, аксесоари
РИГ, електронен подпис
РИГ, сервизни услуги
РИГ, фирморегистриране
РИГ, счетоводство
РИГ, лизинг на стоки
РИГ, публикуване на ГФО
РИГ, доработка касови апарати
РИГ, за нас
РИГ, контакти
РИГ, връзки
РИГ, изтегли

            "РИГ" ООД е регистрирана във Варненски Окръжен Съд през 1995 година. Дружеството се представлява и управлява от собствениците си: Генриетта Димитрова и Радмил Димитров. Двамата са с висше инженерно образование, а Генриетта Димитрова е и икономист.


            След съдебната си регистрация фирма сключва договори за сервиз и дистрибуция на продуктите на: "Системи за Телеобработка и Мрежи" - гр.Велико Търново (сега "Карат Електроникс АД"), "Оргтехника" АД - гр.Силистра; "Дейзи Технолоджи" ООД - гр.София; "Датекс" ООД - гр.София, "Електроника" АД - гр.София. През 2002-ра година, разширявайки партньорските си контакти сключва договори за дистрибуция и сервиз и с други производители на фискални устройства, като: "Тремол ООД" - гр.Велико Търново и "Елтрейд" ООД - гр.София, а също така и договор с КД "Еликом Електроник" - гр.Силистра - производител на електронни везни.

      

            Спазвайки Българското законодателство, което изисква фирми, занимаващи се с поддръжка на фискални устройства да притежават разрешително за развиване на тази дейност от Държавната агенция за метрология и технически надзор, "РИГ" ООД се регистрира по реда на наредба № 4, а в настоящо време и по реда на наредба № Н-18.


            РИГ ООД е фискален център на "ТРЕМОЛ" , което допълнително улеснява в региона всички потребители на фискални устройства, марка ZEKA и TREMOL.


            Във връзка с растящото търсене на фискални системи за малки и средни обекти, фирмата сключва договор за продажба и поддръжка на складово-счетоводните програмни продукти на фирма "Микроинвест".


            След многогодишно лоялно отношение към клиентите си, коректно спазване на Българско законодателство РИГ ООД е приета за член на БАДФУ /Българска Асоциация на Дистрибутори на Фискални Устройства/.


            За да е в крак с времето "РИГ" ООД развива дейноста си и в областа на компютърните технологии. Става регионалeн представител на JAR Computers и от 1997 година до сега предлага на клиентите си компютри и перифирия на атрактивни цени на JAR Computers. През 2005 година сключва договор за дистрибуция с MOST COMPUTERS и сега има възможност за по - голям избор от страна на клиентите при закупуване на компютърна техника.


            На всеки, който е запознат с проблемите при развиване на успешен бизнес е известно, че в съвременната реалност не е достатъчно да си добър професионалист само в една област, трябва да си и икономист и счетоводител, дори и администратор, с други думи един човек - собственик на развиваща се частна фирма трябва да върши толкова работа, колкото цели отдели в големи предприятия.


            Ето защо сега с гордост можем да кажем, че "РИГ" ООД се е развила от малка фирма с двама собственици в амбициозен екип с повече от 10 човека, занимаващи се едновременно с няколко дейности.


            През 2014 година регистрирахме нова фирма "А РИГ ПЛЮС" ООД, която изцяло поема функции на "РИГ" ООД, разширявайки дейността си.


            От ноември 2014 "А РИГ ПЛЮС" ООД е РЕГИСТРИРАЩ ОГРАН ЗА УДОСТОВЕРИТЕЛНИ УСЛУГИ, вписан в "Регистъра на СЕП България АД" с идентификационен № 25396.

търговия и сервиз на компютърна техника

търговия и сервиз на търговска техника

счетоводна кантора, обслужваща десетки малки и средни предприятия

            През изминалите години предприятието е сключило договори за поддръжка на фискални устройства с повече от три хиляди фирми и организации.


            Съгласно Българското законодателство от 01 януари 2008 година "РИГ" ООД публикува годишни финансови отчети на своите клиенти по счетоводство.

Copyright © 1998-2015 RIG Ltd.